reede, 2. mai 2008

Broileri-virsiku lavash


Mõnus suutäis suvel grilli kõrvale või suupistena sünnipäeva lauale.
1 lavash
1 naturaalne merevaik
4 virsiku poolikut ( kompott)
1 pott salatilehti
1 kondita suitsutatud broilerikints
Lavashile määrida merevaik. Järgmisena pese salat ja lao lavashi peale ühtlaselt. Järgmisena lisa tükeldatud broilerikints ja tükeldatud virsik.

4 kommentaari:

  1. tore, et sa blogspoti kolisid!
    jälgin põnevusega su edasisi katsetusi.
    sain just selliselt täidetud lavaši paar nädalat tagasi. oli küll hea.

    VastaKustuta
  2. Blogstopis palju rohkem võimalusi, et oligi viimane aeg siia ületulemiseks :D

    VastaKustuta
  3. Ja mis need seal lavašide keskel on? Mingid paneeritud kanafileetükid? :)

    VastaKustuta
  4. Jah hipster, kanafilee taignas, blogis täitsa retsept olemas ;)

    VastaKustuta