

Hapu rabarber ja magus martsipan annab kokku supperhea maitse. Suht sarnane õuna-martsipani koogi maitsega, mis mul varem blogisse lisatud on. Tulemus oli see millest täpselt unistasin. retsept on võetud NAMI-NAMI retseptikogust http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=6954 .
.
.
100 g margariini
2 muna
0.5 tl küpsetuspulbrit
1 tl kartulitärklist
100 g martsipani
Kaunistamiseks:
Tuhksuhkrut
Valmistamine:Sulata margariin potis, tõsta siis pott tulelt. Sega juurde suhkur, munad, nisujahu ja küpsetuspulber. Tõsta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud Ø 24 cm koogivormi.Lõika rabarber õhukesteks viiludeks ja sega kartulitärklisega. Puista tainale. Purusta martsipan sõrmede vahel tükkideks ja laota ühtlaselt koogile.Küpseta 175kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit.Sõelu valmis koogile tuhksuhkrut.
mulle ka martsipan ja rabarber koos meeldivad. kui õunaaeg kätte jõuab, proovin sinu(ja paljude teiste) kiidetud õuna-martsipani koogi ka ära.
VastaKustutaMa kujutangi ette et oma aia õuntega on see õuna-martsipani kook eriti hea, sest need tiba hapukamad kui poe omad ;)
VastaKustuta