Esimest korda sai neid muffineid söödud sõbranna juures ja esimene reaktsioon oli, et mul on seda retsepti ka vaja. Kuna sõbranna ei söö sibulat siis tema need jättis oma retseptist välja aga lisasin need enda muffinitesse ja tulemus veel parem - magusam. Kõige paremad soolased muffinid mida elus saanud olen. Parmesani juustu ostsin eestimaise ja riivitud ( tegemist sinist värvi pakiga, kus 40 g juustu sees ja maksab umbes 8 EEK ja neid panin siis 2 pakki). Sellest retseptist sain ma 7 suuremat muffinit ( tupperware vorm) ja 10 tavalises suuruses muffinit.
KOOSTISAINED
100g võid või margariini
4 viilu peekonit
1sibul
200g jahu
80g riivitud parmesanijuustu
120g tavalist juustu riivitult
2 muna
200ml piima
1tl suhkrut
pisut soola
2 tl küpsetuspulbrit
VALMISTUSVIIS
1. sulatad pannil või/margariin ja pruunista selles tükeldatud peekon ning sibul.
2. segad kuivained
3. vispeldad munad, piim ja sega juurde võiga pruunistatud peekonitükid ja sibul.
4. sega juurde kuivained
5. tõsta tainas lusikaga muffinivormidesse
6. küpseta ahjus 190 kraadi juures umbes 30 minutit
KOOSTISAINED
100g võid või margariini
4 viilu peekonit
1sibul
200g jahu
80g riivitud parmesanijuustu
120g tavalist juustu riivitult
2 muna
200ml piima
1tl suhkrut
pisut soola
2 tl küpsetuspulbrit
VALMISTUSVIIS
1. sulatad pannil või/margariin ja pruunista selles tükeldatud peekon ning sibul.
2. segad kuivained
3. vispeldad munad, piim ja sega juurde võiga pruunistatud peekonitükid ja sibul.
4. sega juurde kuivained
5. tõsta tainas lusikaga muffinivormidesse
6. küpseta ahjus 190 kraadi juures umbes 30 minutit
2 kommentaari:
Väga maitsvad muffikud. Sai ise ka peolauale neid valmistatud ja kõik kiitsid.
Aitähh retsepti jagamise eest!
Peaks ka ükspäev neid uuesti tegema, pole ammu teinud :)
Postita kommentaar