pühapäev, 1. veebruar 2009

Parmesanimuffinid 12 tk


Veel üks häid leid muffinite raamatust. Retsepti ajendas proovima Itaaliast toodud parmesani juust elukaaslase isa poolt ja retsept oli proovimist väärt. Väga matsvad, kohevad said ;)


Taigen:

1 muna

1,25 dl hapukoort ( võib kasutada ka maitsestamata jogurtit)

2,5 dl piima

125 g margariini

6 dl nisujahu

1,25 dl riivitud parmesani juustu

1 tl suhkrut

2 tl küpsetuspulbrit

1 tl soola

1 tl kuivatatud basiilikut ( ise kasutasin pasta basilico maitseainet )


Sulata margariin. Lisa kausis muna, piim ja hapukoor. Sega kuivained ja lisa muna segule, viimasena lisa sulatatud margariin. Pane taigen muffini vormidesse ja küpseta ahjus 200 kraadi juures , 20 minutit.

Kommentaare ei ole: