Toidutare.ee -st leidsin maitsva retsepti, mida tasub kindlasti ära proovida, eriti maitsev soojalt, siis on põhi krõbe.
1 kg lehttainas
1 kg hakkliha
4 tk suur sibul
praadimiseks või
sool
Must pipar
1 kg lehttainas
1 kg hakkliha
4 tk suur sibul
praadimiseks või
sool
Must pipar
hakklihamaitseainet
4 dl riivjuust
4 tk muna
4 dl hapukoor
2 sl jahu
8 tk keskmine tomat
kaunistamiseks petersell
Valmistusaeg:
Koori ja haki sibulad. Pruunista koos hakklihaga võis. Maitsesta ning lase jahtuda. Sega samal ajal omavahel riivjuust, munad, hapukoor ja jahu. Maitsesta soola ning pipraga. Lõika tomatid neljaks. Rulli tainas ja kata sellega suure kõrgemate äärtega ahjuplaadi põhi ning ääred (tainas võiks rippuda veidi üle äärte). Vala hakklihamass tainale. Vala peale juustu-koore segu ja lao tomatisektorid kaunilt kõige peale. Raputa tomatitele veidi soola-pipart. Küpseta pirukat praeahjus 200°C juures 25 minutit.
4 dl riivjuust
4 tk muna
4 dl hapukoor
2 sl jahu
8 tk keskmine tomat
kaunistamiseks petersell
Valmistusaeg:
Koori ja haki sibulad. Pruunista koos hakklihaga võis. Maitsesta ning lase jahtuda. Sega samal ajal omavahel riivjuust, munad, hapukoor ja jahu. Maitsesta soola ning pipraga. Lõika tomatid neljaks. Rulli tainas ja kata sellega suure kõrgemate äärtega ahjuplaadi põhi ning ääred (tainas võiks rippuda veidi üle äärte). Vala hakklihamass tainale. Vala peale juustu-koore segu ja lao tomatisektorid kaunilt kõige peale. Raputa tomatitele veidi soola-pipart. Küpseta pirukat praeahjus 200°C juures 25 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar