Selle koogi puhul võtsin aluseks linnupiima koogi retsepti aga hapukoore asendasin keefiriga ja munavalged lisasin ka taignale. Ja tulemus oli samuti väga hea, mis tekitas küsimuse, järsku pealinnakoogi retseptis kasutatakse keefiri taignas mitte täidise sees ?
6 muna
6 muna
150 g rasvainet
300 g jahu
250 g keefiri
200 g suhkrut
1 tl soodat
300 g jahu
250 g keefiri
200 g suhkrut
1 tl soodat
3 spl mõrukakaod
Pane ahi sooja 200 kraadi juurde.Sulata rasvaine.Vahusta munad suhkruga, lisa keefir ja kuivained. Viimasena sulatatud rasvaine. Küpseta eelsoojendatud ahjus 20 minutit, kuni puutikk jääb sisse torgates puhtaks. Riivi peale valget shokolaadi .
Pane ahi sooja 200 kraadi juurde.Sulata rasvaine.Vahusta munad suhkruga, lisa keefir ja kuivained. Viimasena sulatatud rasvaine. Küpseta eelsoojendatud ahjus 20 minutit, kuni puutikk jääb sisse torgates puhtaks. Riivi peale valget shokolaadi .
3 kommentaari:
Väga kohev ja matsev näeb välja ! Liina
Mis suurusega vormis see küpsetatud on? Tundub niiiiiiiii isuäratav, et tahaks juba ampsata:)
Kasutasin kandilist lahtikäivat vormi, Usun et annab sama mõõdu välja ka 26cm läbimõõduga ümmargune vorm :=)
Postita kommentaar