kolmapäev, 14. oktoober 2009

Kartulikroketid


Eelmisest õhtusöögist järelejäänud kartuliputru on väga hea kasutada kroketites. Väga maitsvad said.

700 g kartuliputru
2 muna
2 spl jahu
1 sibul
100 g riivitud juustu
1 tl soola
1 tl mango-karri maitseainet
riivsaia
õli praadimiseks

Sega kartulipudru 2 muna ja jahuga (Kasutasin ise miksrit taigna otsikutega), lisa riivitud juust ja tükeldatud sibul.Vormi püreest 3 cm läbimõõduta kuulikesed, veereta maitseainetega segatud riivsaias. (Kuna kartulipuder oli ise piisavalt soolane, siis maitseained lisasin riivsaiale.) Küpseta õlis 3-4 minutit mõlemalt poolt, kuni kroketid on helepruunid.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tänud väga hea retsepti eest!