laupäev, 19. aprill 2008

Shokolaadimuffinid & shokolaadikaunistused























Muffinid ise on tehtud vilma shokolaadi muffinite pulbrist, millele siis ise lisasin kompott kirsid. Muffinivormid täitsin nii : 1 tl taigent , siis ladusin 2 kirssi ( järgmine kord paneksin 4 ) ja siis 2 tl tainast peale. Sellise süsteemiga sain ma 18 muffinit. Kaunistused tegin shokolaadivormidega. Inglismaalt sai tellitud järgmised vormid : http://www.makeawishcakeshop.co.uk/onlineshop/Details.asp?ProductID=1920 , http://www.makeawishcakeshop.co.uk/onlineshop/Details.asp?ProductID=762 , http://www.makeawishcakeshop.co.uk/onlineshop/Details.asp?ProductID=2924 , http://www.makeawishcakeshop.co.uk/onlineshop/Details.asp?ProductID=824
seekord kasutasin milka valget shokolaadi. Sulatasin 50g valget shokolaadi kuumaveevannil ja pihustasin õli vormidesse eelnevalt ning täitsin shokolaadiga. Väikesele osale sulatatud shokolaadile lisasin pulber toiduvärvi punast väheke, et jäi roosa. Vormid tuleks jätta toatemperatuurile nii kauaks kui shokolaad veidi tahenenud ja siis panna u 30 min külmkappi. Siis võtta vormist välja ja panna küpsetuspaberiga kaetud taldrikule ja säilitada neid külmkapis, kuna muidu hakkab shokolaad sulama, Kaunistusena jäävad nad ilusad aga reaalslt on shokolaad suht pehme kui külmkapis pole eelnevalt palju säilitatud. Kui välja arvata et seekord oli tükktegu nende kujude väljavõtmisega vormist ( sest panin vormid kohe külmkappi),tegid nad muffinid väga vahvaks







Kommentaare ei ole: