Midagi mustika sõpradele. See keeks praktiliselt koosnebki mustikatest, mis teeb selle mõnusalt mahlaseks. Soojalt, piimaga oli väga hea . Retsept võetud : http://www.toidutare.ee//retsept.php?id=7093 lehelt. Küpsetusaeg pikenes 10 min, mille 175 kraadi asendasin 200 kraadiga , hiljem avastasin et keskelt jäi keeks ikka veidi tooreks :( Kuju sai kannatada selle tõttu, et ma ei suutnud oodata , millal kook maha jahtub ja panin ta suht kuumalt taldrikule :P
Koostis:
125 g Või
2 Muna
1,5 dl Suhkur
2,5 dl Jahu
1 tl Küpsetuspulber
2 sl Piim
300 g Mustikad (külmutatud)
Valmistusaeg:
Sulata või. Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa küpsetuspulbrigasegatud jahu, piim ja sulatatud või. Sega juurde külmutatud mustikad. Võita piklik keeksivorm ja vooderda küpsetuspaberiga . Vala tainas vormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. ( soovitan 180 kraadi juures 45 min umbes)
Koostis:
125 g Või
2 Muna
1,5 dl Suhkur
2,5 dl Jahu
1 tl Küpsetuspulber
2 sl Piim
300 g Mustikad (külmutatud)
Valmistusaeg:
Sulata või. Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa küpsetuspulbrigasegatud jahu, piim ja sulatatud või. Sega juurde külmutatud mustikad. Võita piklik keeksivorm ja vooderda küpsetuspaberiga . Vala tainas vormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. ( soovitan 180 kraadi juures 45 min umbes)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar