reede, 21. märts 2008

Maasika-keefiri tarretis










Kuna sügavkülmas leidus veel maasikatoormoosi, otsustasin selle kerge magustoidu ära katsetada. Välja tuli maasikaline ja kerge magustoit.

0,5 l keefiri
400 g maasika toormoosi ( kasutasin külmutatud maasikatoormoosi , ilma suhkruta -kahvliga purustasin, et sulaks kiiremini)
10 tl suhkrut ( maitse järgi )
10 g zelatiini ( retseptis oli muidu 4 tl, mis minu meelest sama kogus)
1,5 dl vett ( retseptis oli pool klaasi)

paisuta 10 g zelatiini 1,5 dl külmas vees ja sulata kuumal veevannil. Sega omavahel maasika toormoos ja keefir ning maitsesta suhkruga. keefiri segule lisada ettevaatlikult zelatiini segu ja jaota magustoit kaussidesse . Asetada külmikusse kuni segu on tarretunud.




Kommentaare ei ole: