Hapu rabarber ja magus martsipan annab kokku supperhea maitse. Suht sarnane õuna-martsipani koogi maitsega, mis mul varem blogisse lisatud on. Tulemus oli see millest täpselt unistasin. retsept on võetud NAMI-NAMI retseptikogust http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=6954 .
.
.
100 g margariini
2 muna
0.5 tl küpsetuspulbrit
1 tl kartulitärklist
100 g martsipani
Kaunistamiseks:
Tuhksuhkrut
Valmistamine:Sulata margariin potis, tõsta siis pott tulelt. Sega juurde suhkur, munad, nisujahu ja küpsetuspulber. Tõsta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud Ø 24 cm koogivormi.Lõika rabarber õhukesteks viiludeks ja sega kartulitärklisega. Puista tainale. Purusta martsipan sõrmede vahel tükkideks ja laota ühtlaselt koogile.Küpseta 175kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit.Sõelu valmis koogile tuhksuhkrut.
2 kommentaari:
mulle ka martsipan ja rabarber koos meeldivad. kui õunaaeg kätte jõuab, proovin sinu(ja paljude teiste) kiidetud õuna-martsipani koogi ka ära.
Ma kujutangi ette et oma aia õuntega on see õuna-martsipani kook eriti hea, sest need tiba hapukamad kui poe omad ;)
Postita kommentaar