esmaspäev, 5. mai 2008

Rabarberi - martsipani kook























































Hapu rabarber ja magus martsipan annab kokku supperhea maitse. Suht sarnane õuna-martsipani koogi maitsega, mis mul varem blogisse lisatud on. Tulemus oli see millest täpselt unistasin. retsept on võetud NAMI-NAMI retseptikogust http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=6954 .


.


.












100 g margariini


2 dl suhkrut


2 muna


2 dl nisujahu


0.5 tl küpsetuspulbrit


100 g rabarberit


1 tl kartulitärklist


100 g martsipani






Kaunistamiseks:


Tuhksuhkrut



Valmistamine:Sulata margariin potis, tõsta siis pott tulelt. Sega juurde suhkur, munad, nisujahu ja küpsetuspulber. Tõsta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud Ø 24 cm koogivormi.Lõika rabarber õhukesteks viiludeks ja sega kartulitärklisega. Puista tainale. Purusta martsipan sõrmede vahel tükkideks ja laota ühtlaselt koogile.Küpseta 175kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit.Sõelu valmis koogile tuhksuhkrut.

2 kommentaari:

Elina ütles ...

mulle ka martsipan ja rabarber koos meeldivad. kui õunaaeg kätte jõuab, proovin sinu(ja paljude teiste) kiidetud õuna-martsipani koogi ka ära.

Liiz17 ütles ...

Ma kujutangi ette et oma aia õuntega on see õuna-martsipani kook eriti hea, sest need tiba hapukamad kui poe omad ;)