pühapäev, 18. jaanuar 2009

Õuna-Rosina-Kaneelisaiad


Teise poole taignast siis kasutasin teise täidisega täitmiseks. Samamoodi olid maitsvad.


Pool taigna kogusest kasutasin taaskord ja täidise samuti.


lisaks ka:

1 väike õun kuubikuteks lõigatult

peotäis rosinaid

2 spl kookoshelbeid

1 spl kakaod
Määrimiseks: muna


Valmistamine:


Sulata või väikeses kausis. Lisa toasoe piim . Sega juurde sool, suhkur ja kardemon. Sõtku vähehaaval juurde jahuga segatud pärm, kuni saad ühtlase taina. Kata tainakauss kilega või rätikuga ja lase soojas kohas tund aega kerkida. Valmista täidis: sega sulavõi, suhkur ja kaneel ning kakao. võta pool taignast ja määri peale pool kogus täidist, tükelda peale õun, laota peale rosinad ja keera rulli, alustades laiemast servast.Lõika rull 2-3 cm paksusteks viiludeks ja aseta saiad ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Proovisin ka neid kaneelisaiakesi küpsetada, imehead tulid. Pisut rohkem jahu lisasin ja ka täidist tegin veidi teistmoodi, üldiselt aga sama. VÄGA HEAD.