teisipäev, 5. märts 2013

Kodune maasikajäätis


Ammu sai soetatud köögikombain ja sinna juurde jäätisemasin. Suureks lemmikuks on kujunenud meil nami-nami lehelt leitud maasika-hapukoorejäätis , mõnusalt siidjas ja isu pole siiani täis saanud :)Oleme teinud nii külmutatud kui ka värsketest maasikatest ja viimane variant on maitsvam, kuigi ega ka külmutatud maasikate variant alla palju jää :)

500 g värskeid maasikaid
150 g suhkrut
1 sl viina
250 g 20% hapukoort
2 dl 35% rõõska koort


Tükelda maasikad ja jäta blenderisse seisma koos suhkru ja viinaga u 1 tunniks. Siis lisa vahukoor ja hapukoor ning blenderda, kuni tekib ühtlane mass. Pane jäätisesegu 1 tunniks külmkappi ning valmista jäätisemasinas vastavalt masina instruktsioonidele .





Kommentaare ei ole: