reede, 29. august 2008

Hakkliha-ananassi pitsa


Üks lemmikumaid pitsapõhja retsepte, mida katan sellega, mis parajasti kodus on. Seekord siis hakklihaga.

Pitsapõhi :

1 pakk pannkoogijahu 

250 g hapukoort ( väike pakk)

1 muna

2 dl vett

Kate:

Keptsupit

290 g hakkliha

1 väike ananssikonserv

pool kollast paprikat

pool punast paprikat

1 suurem marineeritud kurk

1 sibul

juustut

soola

hakklihamaitseainet

üldlihamaitseaine

Sega põhja koostisosad taignaks ja pane suuremale ahjuplaadile. Määri peale õrn kiht ketsupit. Prae pannil hakkliha ja sibul, maitsesta ! Tükelda kurk, ananass, paprika ja lisa pannile aga ära prae enam, lihtsalt et mass seguneks ja kalla katte osa pitsapõhjale, lao peale juustu viilud ja küpseta 200 kraadises eelsoojendatud ahjus 30 minutit. 

Kommentaare ei ole: