Üks lemmikumaid pitsapõhja retsepte, mida katan sellega, mis parajasti kodus on. Seekord siis hakklihaga.
Pitsapõhi :
1 pakk pannkoogijahu
250 g hapukoort ( väike pakk)
1 muna
2 dl vett
Kate:
Keptsupit
290 g hakkliha
1 väike ananssikonserv
pool kollast paprikat
pool punast paprikat
1 suurem marineeritud kurk
1 sibul
juustut
soola
hakklihamaitseainet
üldlihamaitseaine
Sega põhja koostisosad taignaks ja pane suuremale ahjuplaadile. Määri peale õrn kiht ketsupit. Prae pannil hakkliha ja sibul, maitsesta ! Tükelda kurk, ananass, paprika ja lisa pannile aga ära prae enam, lihtsalt et mass seguneks ja kalla katte osa pitsapõhjale, lao peale juustu viilud ja küpseta 200 kraadises eelsoojendatud ahjus 30 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar