Retsept tehtud oma algse valgeshokolaadi tordi retsepti järgi aga kuna muutusi sai rohkem seekord tehtud, siis panen siia ka kirja. Tort sai hea, katsikuks sai viidud ja palju sai kiidusõnu :D
250 g piparkooke
120 g võid
200 g vaarikaid ( kasutasin külmutatuid, mida sulatasin kilekotis ja kilekott oli siis kuumas vees)
1 tl suhkrut
Kreem:
250 g tervise kohupiima ( ricotta)
200 g valget shokolaadi
300 g rosina kohupiimatoru
200 ml vahukoort
Purusta näppude vahel küpsised kaussi, sulata või ja sega küpsistega. Suru küpsise-või segu lahtikäivasse vormi. Sulata vaarikad ja lisa põhjale ning raputa peale veidi suhkrut.
Sulata valge shokolaad ( ise kasutasin veevanni) ning sega kiirelt kohupiimadega. Vahusta vahukoor ja lisa kohupiima-shokolaadi kreemile. Vala kreem põhjale. Pane külmkappi vähemalt 2 h-ks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar