pühapäev, 3. mai 2009

Shaslõkk keefiri marinaadis fooliumis ahjukartuliga


Väga maitsev õhtusöök. Marinaadi võiks liha panna juba eelmisel päeval.


Shaslõkk:

660g Sea abaliha

150g keefiri

2 spl shaslõkki maitseainet

2 spl lihamaitseainet

1 sibul


Sega kokku marinaad ja lisa sellele abaliha tükid. Pane külma, hea oleks kui ööpäevaks.

Enne küpsetamist panna liha puuvardale ning pannaahjuresti peale, mille alla panna siis ahjuplaat. Ise kasutasime spets ahjupanni, millel on kaasas ka rest:) Küpsetada ahjus grillreziimil 50 minutit.


Samal ajal lisada ka pestud koorimata suuremad kartulid, fooliumi sisse mässitult. Mida hiljem süüa merevaiguga - kartulile teha ristlõige ja panna peale merevaik.

Kommentaare ei ole: