reede, 4. september 2009

Mustika-valgeshokolaadi tort


Väga hea idee oli lisada mustikad valgeshokolaadi tordi kreemi sisse - tulemus kreemjas nagu ingmani mustika jäätis :) Kasutasin seekord väikest leivavormi, mis oli meie 3 liikmesele perele just paras :)

Vaja läheb:


Põhi:

1 pakk klassikalisi selga küpsiseid

50 g võid

1 spl kakaod või shokolaadipuru


2 dl mustikaid ( kasutasin külmutatuid aga sulatasin enne ülesse)

300 g maasika kohupiimakreemi

2 dl vahukoort

100 g valget shokolaadi

1 spl suhkrut


Sulata või. Purusta küpsised ja lisa sulatatud või ja shokolaadipuru. Voodersa säilituskilega pisikene saia või keeksi vormi ( et oleks hea välja tõsta kook järgmisel päeval vaagnale) , suru vormi küpsised .

Täidise jaoks sulata valge shokolaad. Vahusta vahukoor. Teises kausis sega omavahel mustikad ja kohupiim ning lisa sulatatud shokolaad ning suhkur, kõige viimasena vahustatud vahukoor, ettevaatlikult segades. Vala täidis peale ja aseta tort külmkappi 24 h ks.


Kommentaare ei ole: