![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5B8pCbiwNRz_CkNUb0wql9TyoLYL21F1yPWtpvv973kNPij_jNi_ZBTMwjRCrGrzFMYV6v5t8fXdM45_vBBw5CsZseUDKk4FKTeoQBxvdeveDU_FOznz1Jx6Q2c489P1aZNYrQAqBkCgC/s320/kartulikroketid.jpg)
Eelmisest õhtusöögist järelejäänud kartuliputru on väga hea kasutada kroketites. Väga maitsvad said.
700 g kartuliputru
2 muna
2 spl jahu
1 sibul
100 g riivitud juustu
1 tl soola
1 tl mango-karri maitseainet
riivsaia
õli praadimiseks
Sega kartulipudru 2 muna ja jahuga (Kasutasin ise miksrit taigna otsikutega), lisa riivitud juust ja tükeldatud sibul.Vormi püreest 3 cm läbimõõduta kuulikesed, veereta maitseainetega segatud riivsaias. (Kuna kartulipuder oli ise piisavalt soolane, siis maitseained lisasin riivsaiale.) Küpseta õlis 3-4 minutit mõlemalt poolt, kuni kroketid on helepruunid.
1 kommentaar:
Tänud väga hea retsepti eest!
Postita kommentaar