![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuL6AvZCcpxyPTQU0IbqNKjT-umuQKkJiq8H38hqFxN75mjn46Nq5qGyNqzLF9pgzhg6Jw8qylnSxFQTbCxigFg7uRFVfdew-7deVJskfsfhWbeeLpO8vmSdews8Qm3h3K5qKwbOzJZTcQ/s320/kana+brokkoli+pasta+spiraalidegawww.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvTHychyTVihppZr4drK5-Gd8Nnk1Ot1hlNrB4D9AVIDIMKQsXxGao9a0iHPSOcVYizm5Vo47vTF2siyVcaKp3Fhd4C06pS_xNrXnCb3zTSG7koHyhP8yWfoZ7y_UojJqg34RXOVrjivM_/s320/kana+brokkoli+pastawww.jpg)
Tõin välja kaks pilti, kuna mõlema pasta valikuga olema väga rahul. Agnesi pasta avastasin maxima poeketist, samuti väga kvaliteetne !
Vaja läheb:
400 g suitsukanafileed
400 g Barilla pastat ( kasutasime nr 73 varianti ) või Agnesi värvilisi spiraale
400 ml kohvikoort
255 g brokkolit
aroomisoola
1 spl võid
Pane keema 4 l vett, lisa sellele 2 tl soola ja 1 spl õli, Keevasse vette lisa pasta ja keeda u 8 min ( 2 min vähem kui pakil kirjas).
Samal ajal tükelda suitsukanafilee. Pane või pannile ja lisa tükeldatud brokkoli , pruunista kergelt võis ning maitsesta aroomisoolaga. Lisa pannile lisaks kana tükid.
Nõruta pasta ja pese külmaveega üle.
Lisa pasta kana-brokkolisegule kohvikoor. Sega kuni keemiseni, siis lisa viimasena pasta. Pane kaan peale ja vaikseltulel lasta haududa kuni koor muutub kreemjamaks. Süüa kohe :)
1 kommentaar:
Väga väga maistev! Kindlasti kordamisele minev retsept!
Postita kommentaar