reede, 8. aprill 2011

Kana-brokkoli pasta




Jälle üks toit, mille kohta vaid kiidusõnu. Abikaasa avastas taolise eine vanalinna restoranist ja kodus siis püüdis meisterdada seda mulle ja pojale. Sellest on saanud viimaseaja üks põhitoite ja igakord me naudime seda, nagu sööks seda esimest korda :))

Tõin välja kaks pilti, kuna mõlema pasta valikuga olema väga rahul. Agnesi pasta avastasin maxima poeketist, samuti väga kvaliteetne !





Vaja läheb:

400 g suitsukanafileed

400 g Barilla pastat ( kasutasime nr 73 varianti ) või Agnesi värvilisi spiraale

400 ml kohvikoort

255 g brokkolit

aroomisoola

1 spl võid


Pane keema 4 l vett, lisa sellele 2 tl soola ja 1 spl õli, Keevasse vette lisa pasta ja keeda u 8 min ( 2 min vähem kui pakil kirjas).

Samal ajal tükelda suitsukanafilee. Pane või pannile ja lisa tükeldatud brokkoli , pruunista kergelt võis ning maitsesta aroomisoolaga. Lisa pannile lisaks kana tükid.

Nõruta pasta ja pese külmaveega üle.

Lisa pasta kana-brokkolisegule kohvikoor. Sega kuni keemiseni, siis lisa viimasena pasta. Pane kaan peale ja vaikseltulel lasta haududa kuni koor muutub kreemjamaks. Süüa kohe :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Väga väga maistev! Kindlasti kordamisele minev retsept!