esmaspäev, 25. märts 2013

Kodune maasikajäätis kreeka jogurtiga

Internetis on jäänud silma soovitused, et eriti hea jogurtijäätise saab, kui teha seda kreeka jogurtist. Mõtlesin et asendan oma maasikajäätise retseptis olevad vahukoore ja hapukoore, selle jogurtiga ning loodan sama heale tulemusele :) Ja ei pidanud pettuma, väga hea tulemus, erinevusest ei saanud aru isegi :)


Vaja läheb
500 g maasikaid
1 spl viina
160 g suhkrut
2 topsi kreeka jogurtit ( kasutasin : 340 g topsid, Candia,  Poola toodang (Prismast ostetud))

Tükelda maasikad ja sega viina ning suhkruga, jäta 1 h toatemperatuurile. Siis lisa jogurt ja blenderda , kuni saad ühtlase massi. Pane 1 h külmkappi ja valmista pärast seda jäätisemasinaga, vastavalt jäätisemasina instruktsioonidele :)




Kommentaare ei ole: