neljapäev, 18. juuli 2013

Maisi-kanavardad

Huvitavad kanavardad, mida tasuks süüa kohe peale valmimist, siis on nad mõnusalt krõbedad :)

Vaja läheb:2 kg kanafileed250 g maisihelbeidsoolasanta maria chicken & stea maitseainetsanta maria BBQ & grill mesquite maitseainet

Kanafilee tükelda suurteks kuubikuteks , maitsesta soola, santa maria chicken & steak maitseainega ja natuke santa maria BBQ & grill mesquite maitseainega (maitsestasin vastalt enne paneerimist ja vardasse ajamist).

Kanajupikesed paneerida maisihelvestega. Maisihelbed teha käe vahel pudiks, et jääks ebakorrektsed jupikesed (osad suuremad, osad väiksemad), seejärel kana tükid vardasse ning seisid külmkapis u tunnikese (usun, et kohe tehes on ka väga head).





Kommentaare ei ole: