- 500 g seaseljavälisfilee
- nisujahu
- soola
- jahvatatud musta pipart
- 2 tk muna
- riivsaia
- Praadimiseks:
- Serveerimiseks:
- viilutatud sidrunit
- hakitud peterselli
Lõika liha umbes 1 cm tükkideks, siis tambi kahe paksu toidukiletüki vahel lihahaamriga õhukeseks, umbes 3-5 mm paksuseks.
Võta kolm supitaldrikut. Sega ühes jahu soola ja peenelt jahvatatud pipraga, teises klopi lahti 2 muna, kolmandasse pane riivsai.
Kasta õhukesed lihalõigud esmalt hoolikalt jahusse (liigne jahu raputa taldrikusse tagasi), siis lahtiklopitud munasse ja viimaks riivsaia sisse.
Kuumuta paksupõhjalisel pannil keskmisel kuumusel umbes 5 mm paksuselt õli, lisa võid. Prae 3-4 paneeritud lihalõiku korraga, pruunistades neid mõlemalt poolt (u 2-3 minutit ühe külje kohta).
Lase liigsel rasval köögipaberil nõrguda.
Serveerimisel aseta vaagnale sidrunilõikudega vaheldumisi.
Võta kolm supitaldrikut. Sega ühes jahu soola ja peenelt jahvatatud pipraga, teises klopi lahti 2 muna, kolmandasse pane riivsai.
Kasta õhukesed lihalõigud esmalt hoolikalt jahusse (liigne jahu raputa taldrikusse tagasi), siis lahtiklopitud munasse ja viimaks riivsaia sisse.
Kuumuta paksupõhjalisel pannil keskmisel kuumusel umbes 5 mm paksuselt õli, lisa võid. Prae 3-4 paneeritud lihalõiku korraga, pruunistades neid mõlemalt poolt (u 2-3 minutit ühe külje kohta).
Lase liigsel rasval köögipaberil nõrguda.
Serveerimisel aseta vaagnale sidrunilõikudega vaheldumisi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar