Reede, 2. mai 2008

Broileri-virsiku lavash


Mõnus suutäis suvel grilli kõrvale või suupistena sünnipäeva lauale.
1 lavash
1 naturaalne merevaik
4 virsiku poolikut ( kompott)
1 pott salatilehti
1 kondita suitsutatud broilerikints
Lavashile määrida merevaik. Järgmisena pese salat ja lao lavashi peale ühtlaselt. Järgmisena lisa tükeldatud broilerikints ja tükeldatud virsik.

4 kommentaari:

Elina ütles ...

tore, et sa blogspoti kolisid!
jälgin põnevusega su edasisi katsetusi.
sain just selliselt täidetud lavaši paar nädalat tagasi. oli küll hea.

Liiz17 ütles ...

Blogstopis palju rohkem võimalusi, et oligi viimane aeg siia ületulemiseks :D

Piret ütles ...

Ja mis need seal lavašide keskel on? Mingid paneeritud kanafileetükid? :)

Liiz17 ütles ...

Jah hipster, kanafilee taignas, blogis täitsa retsept olemas ;)