Esmaspäev, 5. mai 2008

Vorstiampsu keerud


Pealtnäha sarnased minu blogi viineripirukatega aga seekord erinevus selline: pärmilehttaigen ja wõro johanna vorstiampsud sisuks. Tiku viineritega tuleksid sama väikesed arvatavasti. Pärmilehttaigen jääb krõbe seljuhul kui teha taignast võimalikult kitsad ribad, mis ümber vorsti siis keeratakse. Suuruse poolest sellised ühe ampsu pirukad.

Vaja läheb:
500 g pärmi-lehttaigent
220 g johanna vorstiampse

Määrimiseks : muna

Rulli taigen lahti ja lõika sellest hästi peenikesed ribad ja keera ümber vorsti. Küpseta eelsoojendatud ahjus 17 min 200 kraadi juures.

3 kommentaari:

Liina ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Liina ütles ...

Kumb taigen sobib viineripirukateks paremini, kas leht- või pärmilehttaigen?

Liiz17 ütles ...

Olen kasutanud mõlemat ja mõlemad on väga head kasutada. :)