teisipäev, 6. mai 2008

Kookose-rabarberi muffinid







Taaskord üks lemmikutest koostisosadest kookoshelbed ja rabarber ja tulemus jälle rannahooajaks ohtlik :D Kindlasti soovitan katsetada.


.


Koostis:


.


200 g toasooja margariini


2 dl suhkrut


1 tl vaniljesuhkrut


3 muna


2 dl Veski Mati suurepärast nisujahu


2 dl kalewi nisujahu


1 dl kookoshelbeid


2 tl küpsetuspulbrit


1 dl maitsestamata jogurtit


4 dl tükeldatud rabarbrit


.


Valmistamine: Vahusta margariin suhkruga. Lisa ükshaaval vahustades munad.Sega nisujahu, koososhelbed, küpsetuspulber omavahel, lisa margariini-munasegule. Sega ettevaatlikult juurde jogurt. pane 1 tl taigent muffini vormi, siis 1 tl tükeldatud rabarbereid ja 1 tl taigent jälle. Tainast jätkus mul : 7 pesaga tupperware muffinivormile, inglismaalt tellitud pisemate pesaga muffinivormilehttp://www.makeawishcakeshop.co.uk/onlineshop/Details.asp?ProductID=1016 ja kahele korvikese vormile, kuhu panin muffini paberi enne. Küpseta eelsoojendatudahjus 200 kraadijuures 30 minutit umbes.

5 kommentaari:

Luis ütles ...

All this look so good.. unfortunely I cant read.. :)

Kiss from Portugal
Luis

Piret ütles ...

Jälgin huviga su katsetusi ka siinmail :) Ja võtan julgelt hullustest osa, st proovin ka katsetada :P

Liiz17 ütles ...

Väga tore hipster, vaatan et oled koogi teinud aga kus on retsept ;)

Piret ütles ...

Ihhii.. retsept on see sinu rabarberi-martsipanikoogi oma :P Mul martsipani polnud, niisiis tegin ilma selleta.. aga mul oli tunne, et midagi oleks nagu puudu olnud? Tainas oli kuidagi liiga magus ja kleepuv.. hapukoort äkki? :)

A süüa igatahes sündis :D

Liiz17 ütles ...

Mul kogemus ainult martsipaniga see kook aga mees arvas ka et natuke magusam kui õuna martsipani kook. Aga mulle maitses see soojalt ja külma piimaga, nagu enamus koogid :D