Reede, 10. aprill 2009

ahjulavash kanafilee ja ananassiga


See on mu teine ahjulavashi katsetus, seekord siis külalistele. Kuna kana ja ananass on minu jaoks ideaalne kooslus, siis midagi halba ei olnudki loota :) Pilt õnnestus teha nn lõpuosast, sest unustasin lihtsalt lahtilõikamisel selle tegevuse ja pärast külaliste lahkumist pildistasin pisikest tükki, mis järgi oli jäänud :)


Vaja läheb:

1 lavash

1 merevaik

567 g ananassikonserv

500 g kanafileed

2 tomatit

2 dl majoneesi

250g riivitud juustu

broilerimaitseainet

soola


Laota lavash suurele ahjuplaadile, et hiljem oleks hea rulli keerata. Määri lavash merevaiguga . Prae pannil kanafilee ja maitsesta soola ja broilerimaitseainega. Laota kana lavashile ja lisa ka tükeldatud ananassikonserv. Laota viilutatud tomatid ühe rivina ja lisa peale majonees. Kõige lõpus raputa peale juust. Keera rulli ja 200 kraadises ahjus 15 minutit. Serveeri soojalt.






Kommentaare ei ole: