Pühapäev, 12. aprill 2009

Ahjus küpsetatud apelsini-sealihalõigud


Jälle üks tore õhtusöögi leid, mis ei erine eilsest lihaprae koostisosade poolest palju, seekordne retsept on võetud nami-nami retseptikogust. Kuna vaja oli 4 lihalõiku, siis tegin järgmiselt



4 lõiku pehmet sealiha

2 apelsini

1 dl apelsinimahla

3 sl mahedat sinepit

2 sl fariinsuhkrut

meresoola

musta pipart

Määri lihatükid sinepiga ja puista ühele küljele fariinsuhkrut. Aseta suhkrune külg ahjuvormi põhjale. Koori ja viiluta apelsinid ning asetada viilud liha peale.Vala üle apelsinimahlaga ja maitsesta. Puista peale fariinsuhkrut. Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit. Küpsetamise ajal kasta lihatükke praeleemega.

Kommentaare ei ole: