![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhu-7aQ642iyusPRHAtzXTBWfk8N_k0PLFdmCkIf4zwsvDYIEhiye0jm4sF3-wFDKBsdvTYpyqgm3pig_moDfQvYVt8Qj8p7eGvg94_D-HLRW-Ri4wg15e5vHeqYgysZmUXrAQnVlJZ0Rek/s320/sinepikana.jpg)
Hästi mahlane kanaroog. Kindlasti läheb kordamisele. Retsepti leidsin nami-nami retseptikogust . Kuna kodus olid suured broilerifileed, siis kogust ma ei muutnud muude ainete osas. Sinepit panin 1 tl täie, kartes et 1 spl on palju aga võib vabalt panna ka 1 spl :)
Koostis:
2 broilerifileed
150 g riivitud juustu
1 sl kuhjaga teralist sinepit
3 sl piima
Valmistamine:Lõika kanafileed horisontaalselt pooleks, nii et saad 4 kanalihalõiku. Laota ühekordse kihina teineteise kõrvale suurde kergelt õlitatud ahjuvormi. Sega riivjuust sinepi ja piimaga ning jaota segu kanatükkidele. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit, kuni kanatükid on kuldsed. Serveeri näiteks ahjukartulitega, millele on lisatud riivitud juustu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar