Neljapäev, 9. aprill 2009

Imelihtne kanaroog sinepi ja juustuga



Hästi mahlane kanaroog. Kindlasti läheb kordamisele. Retsepti leidsin nami-nami retseptikogust . Kuna kodus olid suured broilerifileed, siis kogust ma ei muutnud muude ainete osas. Sinepit panin 1 tl täie, kartes et 1 spl on palju aga võib vabalt panna ka 1 spl :)

Koostis:
2 broilerifileed
150 g riivitud juustu
1 sl kuhjaga teralist sinepit
3 sl piima

Valmistamine:Lõika kanafileed horisontaalselt pooleks, nii et saad 4 kanalihalõiku. Laota ühekordse kihina teineteise kõrvale suurde kergelt õlitatud ahjuvormi. Sega riivjuust sinepi ja piimaga ning jaota segu kanatükkidele. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit, kuni kanatükid on kuldsed. Serveeri näiteks ahjukartulitega, millele on lisatud riivitud juustu.

Kommentaare ei ole: